nieuwe speler op de verzekeringsmarkt voor taxi's.

Datum
maandag, 28 september, 2020 - 15:30

Beste chauffeurs,

Er is een nieuwe speler op de verzekeringsmarkt voor taxi’s: Traksi.
Wellicht interessant voor chauffeurs om hier eens naar te kijken. Is speciaal bedoeld voor zzp-ers
Op hun website (zie onderstaande informatie) kan ieder voor zich de premie laten berekenen. Goed rijgedrag wordt beloond met een forse korting.
Of de premie met korting en de eenmalige investeringen opwegen tegen de gangbare / huidige premie kan dan ieder voor zich zelf uitmaken.

Met vriendelijke groet,

Ton Hokken

Stichting Bossche Kwaliteitstaxi
070 349 09 22
www.sbktaxi.nl :: info@sbktaxi.nl
********************************************************************************************************

Onderwerp: Traksi verzekering

Beste mensen,

We hebben een innovatieve verzekering voor de taxisector ontwikkeld genaamd Traksi.

Waar de conventionele verzekeraars de premie baseren op het collectief, wordt deze bij ons middels het rijgedrag bepaald. Goed rijgedrag betekent een lagere premie.
Wellicht biedt dit voor u kansen, u kunt vrijblijvend op www.traksi.nl uw premie berekenen.

Met vriendelijke groet,

Theo van der Plaats
Traksi NL

06-44458024
www.traksi.nl
theo@traksi.nl

Disclaimer
Dit bericht (inclusief de bijlagen) kan vertrouwelijk zijn. Als u dit bericht per abuis hebt ontvangen, wordt u verzocht de afzender te informeren en het bericht te wissen. Het is niet toegestaan om dit bericht, geheel of gedeeltelijk, zonder toestemming te gebruiken of te verspreiden. Traksi sluit elke aansprakelijkheid uit wanneer informatie in deze e-mail niet correct, onvolledig of het niet tijdig overkomt, evenals indien er schade ontstaat ten gevolge van deze e-mail. Traksi garandeert niet dat het bericht vrij kan zijn van onderschepping of manipulatie daarvan door derden of computerprogramma’s die worden gebruikt voor elektronische berichten en het over brengen van virussen.
Traksi streeft ernaar de informatie in deze mail volledig en correct weer te geven. Wanneer er desondanks onjuistheden of onvolledigheden in offertes en/ of productvergelijkingen of andere informatie in de mail staat kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.